DESPRE MINE ______ REALIZARI ______ EXPERIENTA ______ SERVICII ______ TARIFE ______ CONTACT
 

 

 

   

 

  EXPERIENȚA PROFESIONALĂ
 

 

1992
Producător executiv, cameraman şi editor imagine la TV TIMIŞOARA 1. Am realizat reportaje culturale şi programe de divertisment difuzate pe TV SOTI.

1994
Realizator, regizor de montaj și cameraman la TV EUROPA NOVA TIMIŞOARA. Am produs pachete de emisiuni culturale şi de divertisment pentru lansarea postului, apoi am realizat în principal producţii publicitare şi filme de prezentare.

1996
Director de imagine, regizor şi editor imagine la FILM&GO COMPANY. Am realizat numeroase filme documentare şi filme de prezentare, având ocazia să colaborez cu regizori de valoare.
Echipă de filmare pentru posturile de televiziune ARTE, Deutsche Welle, Duna TV şi TVR.

1999
Director de imagine, asistent de regie și editor la compania de film SUBCULTURA
Am filmat și montat serialul de film documentar "Călător în țara eclipsei" pentru TVR1, și serialul de docu-drama "Șapte povestiri de dincolo" pentru MEDIAFAX TELEVISION.

2001
Regizor, director de imagine și editor la MEDIANA COMMUNICATION.
Specializat pe proiecte de film documentar. Cel mai important dintre ele, la care continui să lucrez și în prezent, este serialul "Oameni Unelte Meserii".

2005
Am înfiinţat WORKING CLASS PRODUCTION, propriul studio de film și producție video.
Realizăm în principal filme documentare, filme turistice şi de prezentare şi producţii multicam.
Echipă de filmare pentru RTL2 (Welt der Wunder), TCM Europe (Libra Film), ENRD - Reţeaua Europeană pentru Dezvoltare Rurală

     
 
contact: info@productiefilm.ro, telefon: +40722628698